Om Ekoperspektiv

Kontakta mig


ekoPerspektiv i Vadstena AB
Drottninggatan 50, 591 27 Motala
070-340 54 96
jonas.carlsson@ekoperspektiv.se

Visste du att...


Det inte är ovanligt att det går att spara 15-30% när det gäller energianvändning.

Erfarenheten visar att det är viktigt att försäkra sig om en god gemensam överblick, Perspektiv, för att uppnå bästa resultat.

Om mig


Jonas Carlsson 55 år och arbetet med energifrågor i 35 år. Allt från drift av fastbränsleeldade kraftverk och industriellt mottryck.

Jag har arbetat med energifrågot i 35 år och är cerifierad energikartläggare. Jag har erfarenhet av allt från drift av fastbränsleeldade kraftverk till strategisk planering för uppbyggnad av kompletta fjärrvärmesystem.

Som konsult har jag 20 års erfarenhet och genomför strategiska utredningar, teknisk design, förfrågningsunderlag, upphandlingar samt projektledning.


ekoPerspektiv är ett oberoende konsultföretag startat 2001.

jonas

Vår verksamhet är huvudsakligen inom energiområdet. ekoPerspektivs affärsidé är att förbättra och effektivisera verksamheter framför allt ur ett energi/miljöperspektiv, samt att från idé till genomförande utveckla effektiva systemlösningar för användning och produktion av energi.

Att arbeta med energieffektivisering är alltid lönsamt.

Vår erfarenhet är att energibesparingar på 15-30 % i de flesta fall går att uppnå. Våra konsultkostnader för genomförda projekt har varit intjänade genom energibesparingar inom ett år. ekoPerspektiv arbetar med ett brett spektrum av energifrågor som:

  • Energieffektivisering
  • Energianläggningar
  • Fjärrvärme
  • Tryckfallsberäkning
  • Kyla

Med vår breda kunskap åtar vi oss uppdrag från förstudien ända till efterkontrollen och utvärderingen.

jonas carlssonekoPerspektivs affärsidé är att förbättra och effektivisera verksamheter framför allt ur ett energi och miljöperspektiv.

Det krävs en helhetssyn för att effektivt bygga upp, förnya och förvalta energianläggningar, för produktion av energi...

Välkommen att kontakta oss...


Drottninggatan 50, 591 27 Motala
070-340 54 96
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.