Tjänster

Kontakta mig


ekoPerspektiv i Vadstena AB
Drottninggatan 50, 591 27 Motala
070-340 54 96
jonas.carlsson@ekoperspektiv.se

Visste du att...


Det inte är ovanligt att det går att spara 15-30% när det gäller energianvändning.

Erfarenheten visar att det är viktigt att försäkra sig om en god gemensam överblick, Perspektiv, för att uppnå bästa resultat.

Energieffektivisering


jonas

Det går att dämpa kostnadsökningen eller tom minska era kostnader för energi genom att jobba systematiskt med energieffektivisering. Dessutom går det hand i hand med ett offensivt miljöarbete. Vi arbetar med energieffektivisering för kunder inom industrin, fastighetsbolag samt kommuner.

Energikartläggning


Det går att dämpa kostnadsökningen eller tom minska era kostnader för energi genom att jobba systematiskt med energieffektivisering. Dessutom går det hand i hand med ett offensivt miljöarbete.

Energianläggningar


Det krävs en helhetssyn för att effektivt bygga upp, förnya och förvalta energianläggningar, för produktion av energi.

Ett kunnande som sträcker sig från att förstå slutkundens behov och anläggning. Från distributionssystem till produktion av energi och val av bränsle. Alla steg är viktiga för att uppnå väl fungerande system till lägsta livscykelkostnad.

Fjärrvärme


Det krävs en helhetssyn för att effektivt bygga upp, förnya och förvalta fjärrvärmesystem, för distribution av energi.

Ett kunnande som sträcker sig från att förstå slutkundens behov och anläggning, via distributionssystem till produktion av energi och val av bränsle. Alla steg är viktiga för att uppnå väl fungerande system till lägsta livscykelkostnad.

Tryckfallsberäkning


Genom att simulera ett antal driftfall går det på ett mycket effektivt sätt att identifiera en mängd möjligheter/problem i fjärrvärmenätet.

Exempel på vad Ni kan uppnå genom att genomföra en tryckfallsberäkning:

jonas carlssonekoPerspektivs affärsidé är att förbättra och effektivisera verksamheter framför allt ur ett energi och miljöperspektiv.

Det krävs en helhetssyn för att effektivt bygga upp, förnya och förvalta energianläggningar, för produktion av energi...

Välkommen att kontakta oss...


Drottninggatan 50, 591 27 Motala
070-340 54 96
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.